Ian
15

Imprimante 3D la preţuri accesibile

Imprimantele 3D sunt prezente pe piață de peste 20 de ani, fiind utilizate în general în industrie.

Motivul principal al utilizării imprimantelor 3D la scară redusă este prețul exagerat de mare.

Odată cu evoluția tehnologică, imprimantele 3D au devenit accesibile, având prețuri care pornesc de la 500$.

MakerBot este o imprimantă 3D, care la un preţ de aproximativ 2000$, este capabilă să realizeze modele 3D bicolore din material plastic.

Producătorii de imprimante 3D își propun să realizeze, în viitorul apropiat, imprimante capabile să printeze produse alimentare. SF? nu prea cred:

Apropo, un institut de cercetare testează o imprimantă 3D, care printr-o tehnologie inovativă, este capabilă să reproducă copii funcţionale ale organelor umane.

1 Comentariu la “Imprimante 3D la preţuri accesibile”

  • 3D-designer 17 decembrie 2013 la 9:05

    La 500EUR sunt disponibile doar kituri neasamblate de printere 3D care sunt utile doar pentru pasionatii de bricolaj sau studenti care vor sa invete tehnologia, nu sa o utilizeze zilnic. Asamblarea dureaza destul de mult si orice mica scapare in timpul asamblarii duce la scaderea performantelor imprimantei. Cele mai bune sunt printerele 3D deja asamblate, care pastreaza calitate constanta in timpul printarii. Assa ca merita mai mult sa dai vreo 1000EUR pe un UP Mini decat pe un kit neasamblat. Iar daca vrei si precizie atunci poti alege UP Plus sau Maker bot (pacat ca e triplu la pret)

Adaugă Comentariu

css.php